BæreDygtigtFiskeri.DK

Del med andre

FN 226

Hvorfor søsætte en helt ny webside omkring det danske erhvervsfiskeri ? Forklaringen er enkel – Fordi sandheden om dansk fiskeri ikke længere skal forties, men skal frem i lyset hvor et høre hjemme.

BæredygtigtFiskeri.dk – er det nye navn på websiden. Et navn der kraftigt understreger, at dansk fiskeri ér Bæredygtigt, og fordi sandheden om det Danske Fiskeri bare skal frem nu.

Redaktionen på BæredygtFiskeri.dk vil gå i rette med usandheder og fake news, som desværre er blevet mere og mere almindeligt, og som har ladet dansk fiskeri’s omdømme blafre i vinden som en beskidt skjorte og bragt det ud på et skråplan, hvor det bare ikke hører hjemme. Det retter BæreDygtigtFiskeri.dk op på. Så nu kan du læse og få indsigt i hvad og hvordan samt ikke mindst hvorledes erhvervsfiskeriet virkeligt er skruet sammen.

Vi går fra Fake til Faktuelt rigtige historier og Spørger ?

Hvem har den størst interesse i et BæredygtigtFiskeri.dk?
Hvem vil gerne fange fisk i morgen, i næste uge og næste år igen ?
Kan der overhovedet være overfiskeri i verdens mest regulerede fiskeri?

Hvem er Vi – BæreDygtigtFiskeri.dk
Vi har noget på hjerte, og hjertet tilhører og banker for dansk fiskeri.

Derfor vil vi gerne lægge hovedet på blokken for dette fantastiske og hæderkronede danske erhverv, dels fordi fiskeriet og branchen står os nært, men også fordi det er et stolt erhverv, som desværre alt for mange gange og alt for længe har været lagt for had. Det syntes vi bare ikke er i orden, derfor skal sandheden frem.

Vi er et team af engageret og interesserede folk, som dels er vokset op og har arbejdet i fiskeriet, og som til hverdag begår os i fiskeriet, med daglig kontakt og engagement.

Derfor mener vi at have den bedst mulige forudsætninger og baggrund, med erfaring og viden der bedre ruster os til at beskrive hverdagen og udfordringerne i erhvervsfiskeriet, end folk der aldrig har set en fiskekutter, eller aner hvad der er for og bag på en torsk.

Vores Mission
At fortælle sandheden, vel at mærke den »rigtige og skinbarelige» sandhed om erhvervsfiskeriet, de danske fiskere og deres dagligdag og ikke den forvrængede sandhed, som desværre alt for ofte fremstilles i pressen.

Vi vil kæmpe for:

 • Fortælle sandheden om dansk fiskeri
 • Kæmpe for det bæredygtige danske fiskeri
 • Fremme det positive om danske fiskeri
 • Berette om fiskerens hverdag
 • Gå i rette med Fake News
 • Konfrontere politikere
 • Konfrontere selvbestaltede eksperter
 • Vi kreditere havets skraldemænd

Mange af vore udgivelser bliver udsendt til relevante medier og myndighedspersoner – som i den grad har behov for den rette version af sandheden.

Lars Tornsberg
Lars Tornsberg

En reaktion

 1. Tusind tak det er på høje tid at der sker noget med lidt hold i den virkelighed vi færdes i,håber at i kommer ud til alle dem som præges af reklamer fra stop overfiskeri og andre selvfrelste fortabte sjæle som tror de ved noget om fiskeri .
  Mvh.Ri146polaris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv opdateret om Bæredygtigt Fiskeri

Du vil modtage opdateringer, nyheder og andre relevante opdateringer omkring bæredygtigt fiskeri