God jul og godt nytår

Del med andre

Glædelig jul og godt nytår

Baeredygtigtfiskeri.dk vil gerne her på én af årets aller sidste arbejdsdage, og helst inden julefreden endegyldigt sænker sig, sende de bedste ønsker om en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Vi sender de bedste julehilsner til alle jer, der dagligt læser og finder oplysninger på Baeredygtigtfiskeri.dk og sender samtidig også en speciel hilsen til vores »supporterer« der forsyner os med informationer, billeder og forskellige nyheder fra fiskerlivet samt til kunder, forretnings- og samarbejdspartnere samt venner af huset.

Året har bragt mange nye og spændende ting med sig, men også store udfordringer, som både Corona og Brexit, der forhåbenligt snart kan vaccineres imod – for begges vedkommende fristes man til at sige.

Vi er dog på redaktionen sikre på at fremtiden, trods alt vil bringe en lysere tid fremover. Vi har en klippefast tro på, at alle vil komme godt og styrket igennem dette og glæder os til igen at tage fat i det nye år, hvor vi vil fortsætte vores givende og frugtbare samarbejde.

Herfra har vi kun tilbage, at ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

 

Lars Tornsberg
Lars Tornsberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bliv opdateret om Bæredygtigt Fiskeri

Du vil modtage opdateringer, nyheder og andre relevante opdateringer omkring bæredygtigt fiskeri