Video

Video om bæredygtigt fiskeri Det danske fiskeri! – Idag er  90% af det samlede danske fiskeri MSC certificeret – altså bæredygtig, og der fiskes efter bæredygtige principper.

Vestkyst Fiskerne

Programserie fra TV Midtvest, der fortæller om fiskernes hverdag på havet, på godt og ondt.

Man følger fiskerne, og fiskens vej fra havet til forbrugerne. De enkelte afsnit omhandler fiskere fra Hvide Sande, Thorsminde og Thyborøn. 

Fiskerne tackler erhvervet på hver deres måde, der portrætteres både unge og ældre fiskere i programmeren. Nogle af fiskerne er 1. generations fiskere, hvor andre har det i familien, er blevet fiskere efter deres far og bedstefar. Programmerne skildrer livet ombord på både store og små fartøjer.


Kend Din Fisker

Kend din Fisker serien er skabt af Konsumfisk.dk, som er et fiskeriklynge samarbejde mellem de tre vestkysthavne Thyborøn, Hvide Sande og Thorsminde. Konsumfisk.dk arbejder for at fremme arbejdet imellem vestkysthavnene, og er en platform til udvikling af konsumfiskområdet.

Fiskeren er derfor deres vigtigste ressource, og filmserien giver dig et indblik i, hvem de Vestjyske fiskere fra Hvide Sande, Thorsminde og Thyborøn er. Følg den spændende hverdag, og få et indblik hvad der driver fiskeren i hans arbejde året rundt.